راسته گوسفند با سرکه بالزامیک و ملاس BRAISED BALSAMIC AND MOLASSES LAMB
راسته گوسفند با سرکه بالزامیک و ملاس
مواد لازم:
4 عدد راسته گوسفند
¾ ق چ نمک
1/4 ق چ فلفل
1ق غ روغن زیتون
2 عددپیاز اسلایس شده(باریک)
3 حبه سیر له شده
2 ق غ رب گوجه فرنگی
4 ساقه آویشن تازه
¼ فنجان سرکه بالزامیک
¼ فنجان ملاس شفاف برای پخت و پز
2 ق چ شکر قهوه ای
طرز تهیه:
- روی راسته ها نمک و فلفل بپاشید.
- داخل یک ماهیتابه بزرگ 2 ق چ روغن را روی حرارت ملایم گرم کرده و سپس راسته ها را 5 دقیقه تفت دهید تا دوطرف راسته ها به رنگ قهوه ای درآید سپس آنها را از ماهیتابه خارج کنید.
- در همان ماهیتابه، باقیمانده روغن را گرم کرده پیاز و سیر را نیز به مدت 5 دقیقه تفت دهید. رب گوجه و اویشن را بریزید و 1 دقیقه بگذارید روی حرارت بماند.
- سرکه، ملاس، شکر قهوه ای و یک و نیم فنجان آب بریزید راسته ها را داخل ماهیتابه بگذارید و اجازه دهید تا مایع بجوشد.
- مواد را داخل ظرف نسوزی بریزید، روی آن را فویل بکشید و در داخل فر با حرارت 160 درجه سانتی گراد قرار دهید تا راسته ها نرم شوند( حدود 1 تا یک ساعت و نیم)
پس از پخته شدن، آویشن ها را خارج کنید.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(4240)
نظرات
(0)