مثلث های اسفناج و پنیر Spinach- Cheese Triangles
مواد لازم برای تهیه 40 عدد:
یک و نیم کیلوگرم اسفناج
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 فنجان پیاز خرد شده
نصف فنجان تره فرنگی خرد شده
نمک و فلفل سیاه
نصف قاشق چای خوری جوز هندی
3 عدد تخم مرغ
250 گرم پنیر فتا خرد شده
250 گرم پنیر ریکوتا و یا موزارلا
¼ فنجان شوید تازه ساطوری شده یا 1 قاشق غذاخوری شوید خشک
4/1 فنجان جعفری ساطوری شده
15 ورقه خمیر فیلو
8 قاشق غذاخوری کره آب شده یا روغن زیتون فوق بکر
1 فنجان پودر سوخاری
طرز تهیه:
- اسفناج شسته شده را درحالیکه خیس است و کمی آب دارد، با همان آب بخار پز کرده و سپس خرد می کنیم.
- روغن زیتون را داخل ماهیتابه گرم کرده و سپس پیاز، تره فرنگی را به مدت 5 دقیقه تفت می دهیم و سپس اسفناج، نمک و فلفل و جوز هندی را اضافه کرده و هم می زنیم.
- تخم مرغ ها را زده و با پنیر مخلوط کرده و به ترکیب اسفناج اضافه می کنیم و سپس شوید و جعفری را هم می ریزیم و مواد را خوب مخلوط با هم می کنیم. فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم می کنیم.
- اگر خمیر فیلو مثلثی شکل نبود، آن را بصورت مثلث برش می دهیم. سپس کمی روغن روی هر کدام می مالیم و سپس کمی پودر سوخاری می پاشیم و در آخر یک قاشق غذاخوری از مخلوط اسفناج را درقسمت قاعده مثلث می ریزیم و به سمت راس مثلث می پیچیم.
- تمام خمیرهای فیلو را بدین شکل آماده کرده، روی آنها را کمی کره می مالیم و به مدت 20 دقیقه داخل فر قرار می دهیم.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(3115)
نظرات
(0)