موساکای مصری Egyptian Moussaka
مواد لازم:
3 عدد بادمجان
1 قاشق چای خوری نمک
2 قاشق غذاخوری روغن
1 عدد پیاز
750 گرم کیلو گوشت چرخ کرده
¼ قاشق چای خوری فلفل سیاه
1 قاشق چای خوری دارچین
1 عدد گوجه فرنگی
2 و نیم قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی
3 قاشق چای خوری جعفری
2 قاشق غذا خوری کره
2 قاشق چای خوری آرد
250 میلی لیتر شیر
کمی جوز هندی
1 عدد زرده تخم مرغ
طرز تهیه:
- پیاز و جعفری را ریز خرد کنید.
- پوست گوجه فرنگی را گرفته و گوجه ها را خرد کنید.
- شیر را گرم کنید.
- بادمجان ها را پوست گرفته و بصورت حلقه های نازک برش رده، نمک روی آنها بپاشید و بگذارید نیم ساعت بماند تا آب بیاندازد. سپس آنها را شسته و خشک کرده و با روغن کم سرخ کنید.
- پیازها را با 2 قاشق غذاخوری روغن سرخ کرده و سپس گوشت را اضافه کنید و بگذارید تا گوشت رنگش تغییر کند. سپس نمک و فلفل و در صورت دلخواه، دارچین و آل اسپایس اضافه کنید.
- گوجه فرنگی و جعفری را اضافه کرده، 1 قاشق غذاخوری آب به آن افزوده و بگذارید 15 دقیقه روی حرارت بماند تا گوشت بپزد.
- ظرف پیرکسی انتخاب کرده و ته ظرف را حلقه های بادمجان بچینید و سپس از مخلوط گوشت روی آن بریزید و مجدداً بادمجان روی گوشت قرار دهید.
- حالا سس را آماده کنید. کره را داخل ظرف کوچکی آب کرده، آرد را اضافه کنیدو هم بزنید تا آرد گلوله نشود. سپس شیر گرم را اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم بجوشد. نمک و فلفل و کمی جوز هندی اضافه کرده، زرده تخم مرغ را جداگانه زده کمی از مایع شیربه آن اضافه کنید و هم بزنید و به ظرف شیر برگردانید و هم بزنید. نگذارید دوباره مایع بجوشد.
- مخلوط شیر را روی بادمجان ها و گوشت بریزید و در داخل فر 180 درجه سانتی کراد به مدت 45 دقیقه قرار دهید.
- گرم سرو کنید.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(2319)
نظرات
(0)