Vegetarian Chickpea Curry with Turnips
مواد لازم:
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
نصف یک عدد پیاز خرد شده
2 حبه سیر له شده
1 قاشق غذاخوری پودر زیره
2 قاشق غذاخوری پودر کاری
425 گرم کنسرو نخود با آب آن
نصف یک عدد فلفل دلمه ای قرمز، خرد شده
نصف یک عدد شلغم پوست گرفته و خرد شده
1 فنجان ذرت
200 گرم کنسرو گوجه فرنگی
مقداری برگ خشک شده فلفل قرمز
مقداری نمک و فلفل سیاه
طرز تهیه:
1. روغن را داخل ماهیتابه گرم کرده و پیاز، سیر، زیره و پودر کاری را 5 دقیقه تفت می دهیم تا پیازها نرم شوند.
2. نخود، فلفل دلمه ای قرمز، شلغم، ذرت و کنسرو گوجه فرنگی را می ریزیم، نمک و فلفل سیاه و برگ های خشک فلفل قرمز را اضافه می کنیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا بجوشد. سپس حرارت را کم کرده و می گذاریم تا سبزیجات بپزند.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(2966)
نظرات
(0)