Balsamic-Glazed Salmon Fillets
فیله ماهی سالمون آغشته به سرکه بالزامیک
مواد لازم برای 6 نفر:
850 گرم فیله ماهی سالمون
4 حبه سیر له شده
15 میلی لیتر شراب سفید
15 میلی لیتر عسل
80 میلی لیتر سرکه بالزامیک
20 میلی لیتر خردل Dijon
نمک و فلفل
مقداری اورگانو تازه خرد شده
طرز تهیه:
1.فر را از قبل و با درجه حرارت 200 سانتی گراد از قبل گرم کرده و سینی فر را کمی چرب می کنیم.
2. روغن را داخل ماهیتابه ریخته و گرم می کنیم و سیر را به مدت 3 دقیقه با حرارت ملایم تفت می دهیم. سپس شراب سفید، عسل، سرکه بالزامیک، خردل و نمک و فلفل را اضافه می کنیم. اجازه می دهیم تا 3 دقیقه روی حرارت بماند تا کمی غلیظ شود. سپس شعله را خاموش کرده و اورگانو را اضافه می کنیم.
3.ماهی ها را از طرف پوست، داخل سینی می چینیم و مخلوط مرحله 2 را روی ماهی ها می ریزیم.
4. به مدت 14-10 دقیقه داخل فر قرار می دهیم.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(3267)
نظرات
(0)