CAPRESE PASTA
پاستا کاپریسه
مواد لازم:
225 گرم پاستا فرم دار
550 گرم گوجه فرنگی گیلاسی، نصف شده
225 گرم پنیر موزارلا
نصف فنجان سس پستو
ریحان
روغن زیتون
پنیر پارمیزان رنده شده
نمک و فلفل
طرز تهیه:
- روغن را داخل ماهیتابه گرم کرده و گوجه فرنگی ها را به مدت 2 دقیقه بپزید.
- پاستا پخته شده و سس پستو را اضافه کنید و 3-2 دقیقه دیگر نیز بپزید.
- پنیر موزارلا، ریحان را بریزید و مواد را با یکدیگر مخلوط کنید.
- نمک و فلفل بزنید، پنیر پارمیزان رنده شده را روی پاستا بریزد و سرو کنید.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(3051)
نظرات
(0)