بادمجان گریل شده Grilled Eggplant
4 Servings
مواد لازم:
1 عدد بادمجان بزرگ
3 عدد گوجه فرنگی که قطرش به اندازه قطر بادمجان باشد
180 گرم پنیر فتا خرد شده
نصف فنجان برگ ریحان تازه
نصف آب یک عدد لیمو
2 حبه سیر
نصف فنجان روغن زیتون فوق بکر
نمک د ریایی
پودر فلفل سیاه
طرز تهیه:
- بادمجان را با پوست بصورت حلقه های یک و نیم سانتی برش زده روی آنها نمک می پاشیم و نیم ساعت می گذاریم بماند تا آب بیاندازد. پس از نیم ساعت، روی آنها چند قطره روغن زیتون می ریزیم وهر طرف را به مدت 3-2 دقیقه گریل می کنیم.
- ریحان، 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون، 2 حبه سیر،آب لیمو و یک قاشق چای خوری نمک را داخل مخلوط کن ریخته و مخلوط می کنیم تا نرم شوند.
- گوجه فرنگی ها را بصورت حلقه های 1 سانتی برش می زنیم.
- کف سینی فر را کمی چرب کرده، بادمجان ها را کنار هم می چینیم. روی هر کدام از حلقه های بادمجان به اندازه نصف قاشق چای خوری از مخلوط ریحان ریخته، سپس پنیر فتا روی آن قرار داده و در آخر یک لایه گوجه فرنگی . این کار را روی حلقه های دیگر بادمجان ها ادامه داده طوری که روی لایه آخر حلقه ها پنیر فتا قرار گیرد.
- روی آنها چند قطره روغن زیتون ریخته و به مدت 15 دقیقه داخل فر با حرارت 200 سانتی گراد قرار می دهیم.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(2704)
نظرات
(0)