مواد لازم:
نیم کیلو گوشت گوساله
4 قاشق غذاخوری سس سویا
4 قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان
4 قاشق غذاخوری شکر سفید
2 حبه سیر له شده
2 ساقه پیازچه خرد شده
2 قاشق غذاخوری دانه کنجد
طرز تهیه:
- سس سویا، شکر، روغن، سیر و پیازچه را با هم مخلوط کنید.
- گوشت استیک را بصورت نوارهای باریک برش زده و داخل مخلوط فوق بیاندازید، روی آن را بپوشانید و به مدت یک شبانه روز یا حداقل 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید.
- پس از این مدت، داخل ماهیتابه wok و به مدت 5 دقیقه سرخ کنید.
- دانه های کنجد را اضافه کرده و 2 دقیقه دیگر بپزید.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(2605)
نظرات
(0)