مواد لازم:
1 عدد جوجه
12 فنجان آب
2 عدد هویج نصف شده
ساقه کرفس نصف شده
1 عدد پیاز بزرگ نصف شده
2 عددبرگ بو
5 عدد فلفل سیاه نکوبیده
2 قاشق چای خوری نمک
نصف فنجان پاستا ریز یا برنج
3 عدد تخم مرغ، به دمای محیط رسیده باشد
1 قاشق چای خوری رنده پوست لیموی تازه
آب دو عدد لیموی تازه
نمک و فلفل
طرز تهیه:
- ابتدا 8 ماده اول را داخل قابلمه بریزید و بگذارید بجوشد.
- سپس حرارت را کم کرده و یک ساعت تا یک ساعت و نیم بگذارید روی حرارت بماند.
- جوجه و سبزیجات را از داخل قابلمه خارج کرده، آب سوپ را صاف کنید و دوباره داخل قابلمه بریزید و بگذارید بجوشد.
- پاستا یا برنج را اضافه می کنیم و به مدت 12-1 0 دقیقه روی حرارت قرارمی دهیم ( در قابلمه را نگذارید).
- در این فاصله تخم مرغها را بزنید و سپس آب لیمو و رنده لیمو را بتدریج اضافه کرده و هم بزنید.
- وقتی پاستا ها پخته شدند، شعله را خاموش کرده، با ملاقه به اندازه 2 فنجان از آب سوپ را داخل کاسه ای ریخته و مخلوط تخم مرغ را به تدریج به آن اضافه کرده و هم بزنید . این کار مانع از دلمه بستن تخم مرغ می شود.
- مخلوط حاصل را داخل قابلمه سوپ ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید 10- 5 دقیقه بماند. دقت کنید که بعد از افزودن تخم مرغ، سوپ نباید به جوش بیاید.
- نمک و فلفل سوپ را اندازه کنید .
- بطور سنتی این سوپ بدون مرغ و سبزیجات سرو می شود. در صورت تمایل می توانید مرغ و سبزیجات را کنار سوپ، سرو کنید.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(2609)
نظرات
(0)