مواد لازم:
500 گرم برنج باسماطی پخته شده
40 میلی لیتر روغن آفتابگردان
150 میلی لیتر شیر نارگیل کم چرب
40 گرم فندق نصف شده
1 عدد فلفل سبز بدون تخم و اسلایس شده
نمک و فلفل
طرز تهیه:
- فر را با حرارت 200 درجه سانتی گراد از قبل گرم کنید.
- برنج، شیر نارگیل، فندق و فلفل سبز را با یکدیگر مخلوط کرده، نمک و فلفل بزنید و تمام مواد را با دست خوب مخلوط کنید.
- مخلوط فوق را به شکل همبرگرهای کوچک آماده کرده و آنها را به مدت 2-1 دقیقه داخل روغن سرخ کنید تا فقط کمی رنگ عوض کنند.
- سپس آنها را به مدت 7-5 دقیقه داخل فر قرار دهید.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(2632)
نظرات
(0)