مواد لازم:
500 گرم گوشت راسته
2 حبه سیر له شده
نصف یک عدد پیاز قرمز ریز خرد شده
1 عدد فلفل چیلی قرمز، بدون تخم و خرد شده
1 قاشق غذاخوری زنجبیل ریز رنده شده
پوست رنده شده 1 عدد لیمو
1 قاشق غذاخوری سس سویا
2 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
مقداری گشنیز تازه
قاچ های لیمو برای سرو کردن
مواد لازم جهت تهیه سس بادام زمینی:
200 گرم بادام زمینی خرد شده
نصف یک عدد پیاز قرمز خرد شده
2 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
3 حبه سیر له شده
نصف قاشق غذاخوری زنجبیل ریز رنده شده
2 عدد فلفل چیلی بدون تخم و خرد شده
50 میلی لیتر شیر نارگیل
2 قاشق غذاخوری سس سویا
آب یک عدد لیموی تازه
طرز تهیه:
- ابتدا 18 عدد سیخ کباب چوبی را به مدت 30 دقیقه داخل آب قرار دهید تا از سوختن آنها جلوگیری شود.
- گوشت را بصورت تکه های کبابی برش بزنید.
- سیر، پیاز قرمز، چیلی، زنجبیل، رنده پوست لیمو، سس سویا و شکر را با هم مخلوط کنید.
- گوشت را با مواد فوق مخلوط کنید و حداقل به مدت 30 دقیقه و ترجیحاً به مدت 12 ساعت، داخل یخچال قرار دهید.
- پس از این مدت، کبابها را به سیخ بکشید و مایعی که داخل آن گوشت ها را خوابانده اید، نگه دارید.
- برای تهیه سس بادام زمینی، بادام زمینی، پیاز قرمز و شکر را داخل ماهیتابه ریخته و به مدت 5 دقیقه با حرارت متوسط، تفت دهید تا شکر حل شود. سپس حرارت را زیاد کرده تا بادام زمینی ها طلایی رنگ شوند.
- سیر، زنجبیل،چیلی را اضافه کنید و یک دقیقه بگذارید حرارت ببیند.
- شیر نارگیل، سس سویا و 450 میلی لیتر آب سرد اضافه کنید. روی حرارت ملایم به مدت 20 دقیقه بگذارید بماند تا کمی غلیظ شود.
- آب لیمو، نمک و فلفل اضافه کرده و مواد را داخل مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید تا بشکل خمیر درآید.
- سیخ های کباب را روی شعله پخش کن یا منقل کوچکی قرار داده و هر از گاهی با برس ازمایعی که از قبل کنار گذاشته اید، روی کبابها بمالید و هر طرف را به مدت 3-2 دقیقه بپزید
- با گشنیز و قاچ های لیمو تزئین کرده و به همراه برنج سرو کنید.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(2755)
نظرات
(0)