نان زیتون Olive Rolls
مواد لازم برای تهیه 16 عدد نان گرد:
115 گرم زیتون سیاه یا سبز بدون هسته
750 گرم آرد سفید قوی
1 و نیم قاشق چای خوری نمک
2 قاشق چای خوری مایه خمیر خشک
450 میلی لیتر آب 52 درجه سانتی گراد
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
4 قاشق غذاخوری اورگانو، جعفری، آویشن تازه خرد شده و یا 1 قاشق غذاخوری سبزی خشک
طرز تهیه:
- زیتون های را بصورت اسلایس خرد کنید.
- آرد، نمک و مایه خمیر را درون کاسه ای با هم مخلوط کرده و وسط آن را گود کنید.
- بیشتر مقدار آب را به تدریج به همراه روغن زیتون اضافه کنید. اگر نیاز بود آب بیشتری بریزید تا خمیر منسجمی بدست آید
- سبزیجات و زیتون را اضافه کنید. خمیر را روی سطح آرد پاشیده شده( آرد کم) به مدت 10 دقیقه ورز دهید سپس خمیر را داخل کاسه ی چرب شده قرار داده رویش را بپوشانید و بگذارید تا حجم آن دو برابر شود.
- پس از این مدت، خمیر را روی سطح آرد پاشیده شده بصورت رولی به طول 20 سانتی متر در آورده و سپس این رول را به 16 قسمت تقسیم کنید. چونه ها را در سینی فر آرد پاشیده شده قرار داده روی آن را بپوشانید و بگذارید 15 دقیقه استراحت کند.
- کمی روغن زیتون روی نان ها بمالید و در داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 230 سانتی گراد به مدت 30-25 دقیقه قرار دهید.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(2050)
نظرات
(0)