نان مدیترانه ای Mediterranean Bread
مواد لازم برای تهیه یک قرص نان:
400 گرم آرد
1 قاشق چای خوری مایه خمیر خشک
1 ق چ نمک
1 قاشق غذاخوری دانه گشنیز خرد شده
2 ق چ اورگانو خشک
200 میلی لیتر آب 52 درجه سانتی گراد
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
150 گرم گوجه فرنگی خشکی که داخل روغن زیتون بوده باشد. از داخل روغن در می آوریم و خرد می کنیم
75 گرم پنیر سفید بصورت مکعبی شکل برش زده
100 گرم زیتون سیاه بدون هسته و اسلایس شده
طرز تهیه:
- .
- آرد، مایه خمیر، نمک، اورگانو، گشنیز را داخل کاسه ای با هم مخلوط کرده، وسط آن را گود می کنیم و بتدریج بیشتر مقدار آب را اضافه کرده، روغن زیتون را میریزیم و خمیر می کنیم. اگر نیاز بود مابقی آب را نیز اضافه می کنیم.
- خمیر را روی سطح آرد پاشیده شده به مدت 10 دقیقه ورز می دهیم سپس گوجه فرنگی، پنیر و زیتون را اضافه می کنیم و خمیر را بصورت چونه داخل کاسه چرب شده قرار می دهیم، روی خمیر را می پوشانیم و می گذاریم استراحت کند تا حجم آن دوبرابر شود.
- خمیر را روی سطح آرد پاشی شده خیلی کم ورز می دهیم مجددا چونه می کنیم و داخل سینی فری که کمی آرد پاشیده ایم قرار می دهیم رویش را پوشانده و می گذاریم استراحت کند تا مجدداً حجمش دوبرابر شود.
- روی خمیرخیلی کم آرد می پاشیم و 3 برش روی آن ایجاد می کنیم و در داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 230 سانتی گراد به مدت 20 دقیقه قرار می دهیم. سپس حرارت را به 200 سانتی گراد میرسانیم و می گذاریم 20 دقیقه دیگر داخل فر بماند. وقتی به زیر نان ضربه بزنید و صدای خالی بودن احساس کردید، بدین معنی است که نان پخته است.
- این نان را می توان 3 روز در ظرف دربسته نگهداری کرد.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(2647)
نظرات
(0)