مرغ سوخاری با بادام ALMOND CRUSTED CHICKEN
مواد لازم:
¼ فنجان آرد سفید چند منظوره
1 ق چ نمک
½ ق چ فلفل
½ ق چ آویشن خشک
1 عدد تخم مرغ
½ فنجان آردسوخاری درشت
¼ فنجان پودر بادام
4 تیکه سینه مرغ بدون پوست
طرز تهیه:
- آرد،نمک، فلفل و آویشن را با همدیگر مخلوط می کنیم.
- در یک کاسه دیگر تخم مرغ را به همراه 2 ق غ آب هم می زنیم.
- در یک ظرف دیکر آرد سوخاری و پودر بادام را مخلوط می کنیم.
- فر را با درجه حرارت 180 سانتی گراد از قبل گرم کرده و سینی فر را چرب می کنیم.
- سینه مرغ ها را ابتدا در مخلوط آرد، سپس مخلوط تخم مرغ و در آخر در داخل آرد سوخاری می غلطانیم و روی آنها روغن اسپری کرده و داخل فر به مدت 60-50 دقیقه قرار می دهیم.
- بلافاصله سرو می کنیم.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(4023)
نظرات
(0)