گراتن گل کلم و براکلی Broccoli and Cauliflower Gratin
مواد لازم:
5 ق غ کره
1 عدد پیاز ریز خردشده
1 حبه سیر رنده شده
¼ فنجان آرد چندمنظوره
1 ونیم فنجان شیر
نصف فنجان خامه
¼ ق چ جوز هندی
نمک و دانه فلفل سیاه کوبیده شده
1 عدد براکلی متوسط، برش زده
1 عدد گل کلم متوسط، برش زده
1 فنجان پنیر گودا رنده شده
¾ فنجان پنیر پاریزان رنده شده
طرز تهیه:
1. فر را با درجه حرارت 190 سانتی گراداز قبل گرم کرده و قالب 9* 13 را با 1 ق غ کره چرب می کنیم.
2. 1 قاشق غذاخوری کره راداخل ماهیتابه میریزیم و پیاز را 5-4 دقیقه تفت میدهیم سپس سیر را ریخته و 1 دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه میدهیم.
3. باقیمانده 3 ق غ کره را اضافه کرده و میگذاریم آب شود سپس آرد را ریخته مرتب هم میزنیم و 3-2 دقیقه تفت میدهیم تا ترکیب داخل ماهیتابه، طلایی رنگ شود.
4. شیر را بتدریج اضافه کرده و با هم زن دستی هم بزنید سپس خامه را ریخته و مجدداً هم بزنید و بجازه دهید 7-5 دقیقه روی حرارت بماند تا سس کمی غلیظ شود.
5. جوزهندی، نمک و فلفل بریزید و گلم کل و براکلی را اضافه کرده و خوب مواد را با هم مخلوط کنید.
6. مخلوط فوق را داخل ظرف پیرکس ریخته و پنیرهای رنده شده را روی آن بریزید و به مدت 40-35 دقیقه داخل فر قرار دهید.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(4051)
نظرات
(0)