بادمجان و کدو گریل شده با سس ادویه Grilled Vegetables with Za’atar Vinaigrette
مواد لازم:
1 کیلوگرم کدو سبز و بادمجان
نمک
روغن زیتون
موا د لازم برای سس:
2 ق غ سرکه سیب
2 ق چ خردل زرد
کمی نمک
6 ق غ روغن زیتون فوق بکر
4 ق چ ادویه za’atar ( ¼ فنجان سماق، 2 ق غ آویشن، 1 ق غ کنچد بو داده، 2 ق غ مرزنجوش، 2 ق غ اورگانو و 1 ق چ نمک دریایی رادر هاون بکوبید البته نباید کاملاً پودر شود.این ادویه را می توانید در ظرف دربسته در جای خنک و تاریک نگه داری کنید).
¼ ق چ سماق (بدلخواه، چرا که در ادویه Zaatar سماق وجود دارد).
طرز تهیه:
بادمجان و کدوها را با پوست بصورت حلقه اسلایس کنید کمی نمک زده و 30 الی 60 دقیقه بگذارید بماند در این فاصله آنها را برگردانید تا طرف دیگر نیز آب پس بدهد سپس روی دستمال گذاشته خشک کنید و بعد روغن زیتون روی آنها بریزید.
سبزیجات را با گریل کرده و یا داخل تابه خیلی داغ سرخ کنید تا کمی طلایی شوند ولی برشته نشوند.
سبزیجات را داخل ظرف مورد نظر بصورت یکی در میان کدو و بادجان بچینید مواد سس را با هم مخلوط کرده و روی سبزیجات بریزید.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(4299)
نظرات
(0)