نان فوگاسی فرانسوی French Fougasse Bread
مواد لازم برای تهیه 2 قرص نان بزرگ:
750 گرم آرد قوی
7 گرم (2 قاشق چای خوری) مایه خمیر خشک
2 ق چ نمک
1 ق چ شکر
450 میلی لیتر(2 فنجان) آب 52 درجه سانتی گراد
روغن زیتون
در صورت تمایل می توانید از رزماری تازه یا خشک و ریحان داخل این نان بریزید
طرز تهیه:
- آرد، مایه خمیر، نمک و شکر را درون کاسه ای با یکدیگر مخلوط کرده و وسط ان را گود کرده و بیشتر آب را وسط گودی بریزید و خمیر کنید اگر نیاز به آب بیشتر بود بقیه آب را نیز اضافه کنید تا ماحصل کارتان خمیری باشد که به دستتان نچسبد.
- خمیر را روی سطح آرد پاشیده شده منتقل کرده و به مدت 10 دقیقه ورز دهید سپس کاسه را با روغن زیتون چرب کرده و خمیر را داخل کاسه قرار داده روی ان را بپوشانید و بگذارید تا حجم آن دوبرابر شود.
- پس از اینکه حجم آن دوبرابر شد با مشت خود ضرباتی به خمیر بزنید سپس روی سطحی که کمی آرد پاشیده اید قرار دهید و 1 دقیقه ورز دهید و مجدداً روی آن را پوشانده و بگذارید 10 دقیقه دیگر استراحت کند.
- خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را بصورت بیضی به قطر 30 سانت و به ضخامت 1 سانت با وردنه باز کنید و با چاقویی تیز خطوطی مورب مثل رگبرگ های روی برگ گل، ایجاد کنید.
- روی قرص های نان آب اسپری کرده و انها را به مدت 20 دقیقه داخل فری از قبل گرم شده با درجه حرارت 230 سانتی گراد بپزید.
-
تعداد مشاهده
(4254)
نظرات
(0)