میگو با سس نارگیل Shrimp in Coconut Sauce
مواد لازم:
700 گرم میگو
5 ق غ روغن مایع
3 حبه سیر (1 عدد له شده و 2 عدد ریز خرد شده)
1 ق چ نمک
1 ق چ فلفل سیاه
نصف یک عدد پیاز بزرگ ریز خرد شده
1 عدد فلفل دلمه ای بزرگ، قرمز یا زرد، اسلایس شده
½ فنجان گوجه فرنگی کنسروی
مقداری برگ ریحان
2 ق غ جعفری یا گشنیز خرد شده
1 قوطی کنسرو شیر نارگیل
1/3 فنجان آب مرغ
2 ق غ آب لیموی تازه
1 ق چ زنجبیل تازه رنده شده
1 ق چ پاپریکا
50 گرم پنیر خامه ای
1 عدد فلفل یالاپنو قرمز اسلایس شده ( به دلخواه)
طرز تهیه:
- میگو های شسته شده را به همراه 1 عدد سیر له شده، ½ ق چ نمک و ½ ق چ فلفل سیاه داخل 1 ق غ روغن تفت دهید.
- 2 ق غ روغن را داخل ماهیتابه ای دیگر گرم کرده و پیاز و فلفل دلمه ای را به مدت 3 دقیقه تفت دهید سپس 2 عدد سیر ریز شده را اضافه کرده و 1 دقیقه دیگر تفت دهید.
- گوجه فرنگی، ریحان و گشنیز و یا جعفری را بریزید و 2 دقیقه روی حرارت قرار دهید سپس داخل مخلوط کن ریخته و بگذارید بماند.
- 2 ق غ روغن باقی مانده را داخل ماهیتابه بریزید و میگو ها را 4-3 دقیقه تفت دهید.
- شیر نارگیل، آب مرغ، آب لیمو، زنجبیل و پاپریکا، باقی مانده نمک و فلفل را روی سبزیجات داخل مخلوط کن ریخته و خوب مخلوط کنید. مخلوط را داخل قابلمه ریخته و 5 دقیقه روی حرارت بگذارید تا کمی جا بیافتد سپس پنیر خامه ای را اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوطی یکنواخت حاصل شود. سپس میگو های پخته شده را اضافه کنید و هم بزنید تا میگو ها کاملاض به مواد آغشته شوند.
- با جعفری (یا گشنیز) و ریحان و فلفل یالاپنو تزئین کرده و به همراه برنج یا نودل، سرو کنید.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(4308)
نظرات
(0)