ASIAN SALMON IN FOIL
مواد لازم:
¼ فنجان عسل
3 حبه سیر له شده
2 قاشق غذاخوری سس سویا
1 قاشق غذاخوری سرکه برنج
1 قاشق غذاخوری روغن کنجد
1 قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده تازه
فلفل سیاه کوبیده شده
1 کیلوگرم ماهی سالمون
2 ساقه پیازچه، بصورت اسلایس های نازک
نصف قاشق چای خوری کنجد
طرز تهیه:
- فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
- سینی فر را با فویل بپوشانید.
- عسل، سیر، سس سویا، سرکه برنج، روغن کنجد، زنجبیل و فلفل را داخل کاسه ای با یکدیگر مخلوط کنید.
- ماهی سالمون را داخل سینی فر قرار داده و چهار طرف فویل را کمی بالا بیاورید.
- مخلوط مرحله 3 را روی ماهی سالمون بریزید و فویل را روی ماهی تا کنید تا مثل پاکت شود.
- به مدت 20-15 دقیقه داخل فر قرار داده و پس از این مدت، فویل را کنار زده و بگذارید 3-2 دقیقه دیگر بماند تا ماهی کمی سرخ شود.
- با پیازچه و کنجد تزئین کرده و سرو کنید.
ترچمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(2645)
نظرات
(0)