ماهی تیلاپیلا با پنیر پارمیزان Parmesan Crusted Tilapia
مواد لازم برای 4 نفر:
¾ فنجان پنیر پارمیزان رنده شده
2 قاشق چای خوری پاپریکا
1 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
¼ قاشق چای خوری نمک
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
4 عدد فیله تیلاپیلا
قاچ های لیمو
طرز تهیه:
- فر را با درجه حرارت 200 سانتی گراد از قبل گرم کنید.
- روی سینی فر فویل بیاندازید.
- پنیر پاریمزان، پاپریکا، جعفری و نمک را داخل کاسه ای بزرگ با هم مخلوط کنید.
- روغن زیتون را روی فیله ماهی ها ریخته و سپس به مواد مرحله 3 آغشته کنید و داخل سینی فر قرار دهید.
- به مدت 12-10 دقیقه داخل فر قرار دهید.
- به همراه برش های لیمو سرو کنید.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(2725)
نظرات
(0)