مواد لازم:
نصف فنجان پنیر پارمیزان
¼ فنجان کره نرم شده
3 قاشق غذاخوری مایونز
2 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
1/4قاشق چای خوری ریحان خشک
1/4 قاشق چای خوری پودر فلفل سیاه
1/8 قاشق چای خوری پودر پیاز
1/8 قاشق چای خوری نمک
1 کیلو فیله ماهی تیلاپیا
طرز تهیه:
- فر را از قبل گرم کنید و روی طبقه فلزی و مشبک فر را با فویل بپوشانید.
- پنیر پارمیزان، کره، مایونز و آب لیمو را داخل کاسه ای با هم مخلوط کنید و سپس نمک، فلفل، ریحان خشک و پودر پیاز را اضافه کرده و مواد را با یکدیگر خوب مخلوط کنید و کنار بگذارید.
- ماهی ها را روی فویل بچینید و به مدت 3-2 دقیقه داخل فر قرار دهید سپس ماهی ها را برگردانید و مجدداً 3-2 دقیقه دیگر داخل فر قرار دهید.
- ماهی ها را از فر خارج کرده و داخل مخلوط پنیر پارمیزان بغلطانید و مجدداً 5-3 دقیقه داخل فر بپزید.
مراقب باشد زیاد سرخ نشوند.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(2651)
نظرات
(0)