مواد لازم:
2 عدد فیله ماهی بدون پوست در دمای محیط، ترجیحاً ماهی سوف
2 قاشق چای خوری خردل dijon
روغن زیتون
نمک و فلفل
مواد سوخاری:
½ فنجان پودر سوخاری درشت
1 قاشق غذاخوری جعفری، ساطوری
2 قاشق غذاخوری پنیر پارمیزان رنده شده
1 حبه سیر
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
کمی نمک
طرز تهیه:
- گریل یا فر را با حرارت 200 درجه سانتی گراد از قبل گرم کنید.
- تمام مواد سوخاری را با هم ترکیب کرده و خوب مخلوط کنید.
- فیله ماهی ها را نمک و فلفل بزنید و خردل را روی هر کدام از فیله ها بمالید
- سوخاری را روی فیله ها بریزید و فشار دهید تا سوخاری به فیله ها بچسبد.
- گریل یا سینی فر را با روغن زیتون اسپری کنید و فیله ماهی ها را داخل فر قرار دهید.
- وقتی سوخاری ها برشته و طلایی شدند، ماهی پخته است (1 ساعت)
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(2628)
نظرات
(0)