خورشت شیر ماهی
4 تکه شیرماهی (به شکل استیک)
آب یک عدد لیمو
نصف قاشق چای خوری پودر زیره
نصف قاشق چای خوری پودر چیلی
¼ قاشق چای خوری زردچوبه
½ قاشق چای خوری فلفل سیاه
1 و نیم قاشق چای خوری نمک
3 حبه سیر له شده
1 قاشق چای خوری زنجبیل، ریز رنده شده
3 عدد گوجه فرنگی خرد شده
1 عدد پیاز متوسط بصورت اسلایس های باریک
1 قاشق غذاخوری روغن کانولا
1 قاشق چای خوری رب گوجه فرنگی
1 فنجان آب
1 قاشق چای خوری سرکه سفید
1 قاشق غذاخوری کره
مقداری برگ آویشن
1 عدد فلفل تند بدون تخم
گشنیز و لیمو برای تزئین
طرز تهیه:
- ماهی را داخل قابلمه گذاشته، آب لیمو را اضافه کرده و روی ماهی را با آب پر کنید و بگذارید 10 دقیقه بماند.
- ماهی را خارج کرده و خشک کنید.
- زیره، زردچوبه، پودر چیلی، فلفل سیاه و نصف قاشق چای خوری نمک را با هم مخلوط کنید و روی هر دو طرف ماهی بپاشید.
- دو طرف ماهی را به مدت 3 دقیقه داخل ماهیتابه ای که روغن آن گرم شده، سرخ کنید و سپس ماهی ها را ازماهیتابه خارج کنید.
- کره، پیاز، گوجه فرنگی، رب، سیر و زنجبیل را داخل ماهیتابه بریزید و بگذارید تا سبزیجات بپزند( 5 دقیقه)
- آب، آویشن، فلفل و باقیمانده نمک و سرکه را اضافه کرده و بگذارید بجوشد و چند دقیقه ای روی حرارت بماند تا کمی غلیظ شود. ماهی ها را به داخل ماهیتابه برگردانید، حرارت را کم کرده و اجازه دهید 12-10 دقیقه بپزد.
- با گشنیز و لیمو تزئین کرده و همراه با برنج سرو کنید.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(2683)
نظرات
(0)