سوپ اسفناج و توفو
مواد لازم برای 4 نفر:
1 بسته توفو
115 گرم اسفناج
3 فنجان آب مرغ
1 قاشق غذاخوری سس سویا رقیق
نمک و دانه فلفل
طرز تهیه:
- توفو ها را بصورت مکعب های نسبتاً کوچک برش بزنید.
- اسفناج ها را شسته و خرد کنید
- به آب مرغی که در حال جوشیدن است توفو، سس سویا اضافه کرده و بگذارید 3-2 دقیقه بجوشد سپس اسفناج را اضافه کرده و مجدداً بگذارید چند دقیقه بجوشد.
- اگر سطح سوپ کف دارد آن را بگیرید و بعد نمک و فلفل را اضافه کرده و بلافاصله سرو کنید.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(4145)
نظرات
(0)