3 آذر 1395

استیک داغ Sizzling Steak

مولف:   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:

Sizzling Steak

مواد لازم برای 6-4 نفر:

1 حبه سیر له شده

1 عدد زنجبیل 2.5 سانتی ریز خرد شده

2 قاشق  چای خوری دانه فلفل سیاه

1 قاشق غذاخوری شکر

2 قاشق غذاخوری سس تمبرهندی

3 قاشق غذاخوری سس سویا غلیظ

1 قاشق غذاخوری سس oyster

4 تکه گوشت کفل گوساله

روغن مایع برای رومال

مواد لازم برای سس:

5 قاشق غذاخوری آب گوشت

2 قاشق غذاخوری کچاپ

1 قاشق چای خوری سس چیلی

آب 1 عدد لیموی تازه

طرز تهیه:

  1. سیر، زنجبیل، دانه فلفل، شکر و سس تمبرهندی و سسoyster را داخل هاون خوب می کوبیم و این مخلوط را روی استیک ها می مالیم. و به مدت 8 ساعت داخل یخچال می گذاریم بماند.
  2. پس از این مدت، مواد مرینیت را از روی استیک ها بردارید و کنار بگذارید. روی استیک ها کمی روغن بمالید و گریل کنید. اگر استیک لایت دوست دارید به مدت 2 دقیقه، در غیراینصورت به مدت 4-3 دقیقه گریل کنید.
  3. در این فاصله سس را آماده کنید. مواد مارینیت را به همراه دیگر مواد سس داخل قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود.
  4. استیک ها را به همراه سس، سرو کنید.

ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان

 

 

تعداد مشاهده (990)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب "استیک داغ Sizzling Steak"


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید