Sizzling Steak
مواد لازم برای 6-4 نفر:
1 حبه سیر له شده
1 عدد زنجبیل 2.5 سانتی ریز خرد شده
2 قاشق چای خوری دانه فلفل سیاه
1 قاشق غذاخوری شکر
2 قاشق غذاخوری سس تمبرهندی
3 قاشق غذاخوری سس سویا غلیظ
1 قاشق غذاخوری سس oyster
4 تکه گوشت کفل گوساله
روغن مایع برای رومال
مواد لازم برای سس:
5 قاشق غذاخوری آب گوشت
2 قاشق غذاخوری کچاپ
1 قاشق چای خوری سس چیلی
آب 1 عدد لیموی تازه
طرز تهیه:
- سیر، زنجبیل، دانه فلفل، شکر و سس تمبرهندی و سسoyster را داخل هاون خوب می کوبیم و این مخلوط را روی استیک ها می مالیم. و به مدت 8 ساعت داخل یخچال می گذاریم بماند.
- پس از این مدت، مواد مرینیت را از روی استیک ها بردارید و کنار بگذارید. روی استیک ها کمی روغن بمالید و گریل کنید. اگر استیک لایت دوست دارید به مدت 2 دقیقه، در غیراینصورت به مدت 4-3 دقیقه گریل کنید.
- در این فاصله سس را آماده کنید. مواد مارینیت را به همراه دیگر مواد سس داخل قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود.
- استیک ها را به همراه سس، سرو کنید.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(3951)
نظرات
(0)