ماهی سالمون آسیایی Asian Glazed Salmon
مواد لازم:
500-400 گرم ماهی سالمون
1 ق چ زنجبیل تازه رنده شده
1 حبه سیر له شده
1 ق غ سس سویا
2 ق غ سس Oyster
2 ق غ سس چیلی شیرین
برای سرو:
دانه کنجد، پیازچه خرد شده
طرز تهیه:
- زنجبیل، سیر، سس سویا، سس Oyster سس چیلی شیرین را با هم مخلوط کرده و ماهی ها را حداقل نیم ساعت و ترجیحاً 8 ساعت داخل این مخلوط بخوابانید.
- ماهی ها را گریل کرده (دقت کنید ماهی ها نسوزند و رنگ ماهی ها کارامی شود).
- روی ماهی پیازچه و کنجد بریزید و به همراه برنج سرو کنید.
- طرز پخت ماهی به این روش، فقط مناسب گریل کردن میباشد. داخل فر و یا سرخ کردن، به هیچ وجه توصیه نمیشود.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(3811)
نظرات
(0)