استیک کنجدی Sesame Steak
مواد لازم برای 4 نفر:
450 گرم گوشت کفل گوساله
2 قاشق غذاخوری کنجد خام
1 قاشق غذاخوری روغن کنجد
2 قاشق غذاخوری روغن مایع
115 گرم قارچ کوچک(4 قاچ شود)
1 عدد فلفل دلمه ای سبز بصورت خلالی برش زده
4 ساقه پیازچه بصورت اریب برش زده
برنج برای سرو
مواد مرینیت:
2 قاشق چای خوری آرد ذرت
2 قاشق غذاخوری شراب برنج چینی یا شری( جایگزین آن سرکه سیب قوی، به همان میزان)
1 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
1 قاشق غذاخوری سس سویا
چند قطره سس تاباسکو
1 عدد زنجبیل به طول 2.5 سانت، رنده شده
1 حبه سیر له شده
طرز تهیه:
- گوشت ها را بصورت خلال های نسبتاً باریک به طول 5 سانت برش بزنید.
- آرد ذرت، شراب برنج را داخل کاسه ای مخلوط کنید و سپس آب لیمو، سس سویا، سس تاباسکو، زنجبیل و سیر را اضافه کنید خوب با هم مخلوط کنید و روی گوشت ها بریزید و به مدت 4-3 ساعت در جای خنک قرار دهید.
- کنجد ها را داخل قابلمه ریخته و تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
- کنجد و روغن مایع را داخل ماهیتابه بریزید. گوشت ها را از داخل مایع مرینیت خارج کنید(مایع را نگه دارید).
- گوشت ها را داخل روغن تفت دهید تا قهوه ای رنگ شود سپس از ماهیتابه خارج کنید.
- داخل ماهیتابه قارچ و فلفل سبز را به مدت 3-2 دقیقه تفت دهید سپس پیازچه را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت دهید.
- گوشت ها را به همراه مایع مرینیت داخل ماهیتابه بریزید و 2 دقیقه دیگر بگذارید روی حرات بماند.
- قبل از سرو روی آن دانه کنجد بپاشید و با برنج سرو کنید.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(3879)
نظرات
(0)