راسته گوساله با سس تند انبهBeef Sate with Hot Mango Dip
مواد لازم برای 4 نفر:
450 گرم راسته گوساله
1 قاشق غذاخوری دانه گشنیز
1 قاشق چای خوری دانه زیره
50 گرم بادام هندی خام
1 قاشق غذاخوری روغن مایع
1 عدد پیاز کوچک ریز خرد شده
1 عدد زنجبیل به طول 1 سانت، ریز خرد شده
1 حبه سیر له شده
2 قاشق غذاخوری سس تمبرهندی
2 قاشق غذاخوری سس سویا غلیظ
2 قاشق چای خوری شکر
1 قاشق چای خوری سرکه برنج یا سرکه شراب سفید
برگ کاهو برای تزئین
موا د برای سس انبه:
1 عدد انبه رسیده
2-1 عدد فلفل چیلی قرمز تازه، کوچک و بدون هسته
1 قاشق غذاخوری سس ماهی
آب 1 عدد لیموی تازه
2 قاشق چای خوری شکر
2 قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده
نمک
طرز تهیه:
- گوشت را بصورت نوارهای باریک ببرید و بصورت زیگ زاگ به سیخ بکشید و کنار بگذارید.
- دانه گشنیز، زیره بادام هندی را داخل ماهیتابه وک گرم بریزید و تفت دهید تا قهوه ای رنگ شوند. سپس با هاون بکوبید و سپس روغن، پیاز، زنجبیل، سیر، سستمبرهندی، سس سویا، شکر و سرکه را به آن اضافه کنید.
- این مواد را روی گوشت بریزید و به مدت 8 ساعت داخل یخچال قرار دهید.
- پس از این مدت هر کدام از سیخ های گوشت را به مدت 3-2 دقیقه گریل کنید.
- در این فاصله سس را آماده کنید. انبه را از هسته جدا کنید و به همراه مابقی مواد داخل مخلوط کن ریخته و خوب مخلوط کنید. به هنگام سرو، روی سس گشنیز تازه خرد شده و کمی نمک بپاشید.
- ظرف سرو را با کاهو تزئین کنید و روی آن، سیخ های گوشت را قرار دهید و سس را کنار ان بگذارید.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(3770)
نظرات
(0)