مرغ ساده اندونزی Easy Indonesian Chicken
مواد لازم:
750 الی 1 کیلو گرم گوشت ران مرغ بی استخوان
نصف فنجان آب
1 قاشق چای خوری شکر
نصف فنجان سرکه بالزامیک
یک سوم فنجان سویا سس شیرین
3 حبه سیر بزرگ له شده
نصف قاشق چای خوری سس تاباسکو
1 فنجان پیازچه خرد شده
نصف فنجان جعفری تازه ساطوری
پوست لیمو یا لیموترش بصورت نوارهای باریک برای تزئین
طرز تهیه:
- در یک قابلمه، آب، شکر، سرکه بالزامیک، سس سویا، سیر و سس تاباسکو را با یکدیگر مخلوط کنید.
- ران ها را دو قسمت کنید و داخل قابلمه بریزید و بگذارید بجوشد. در قابلمه را نگذارید. 25 دقیقه اجازه دهید بجوشد.
- حرارت را زیاد کنید تا سس غلیظ شود .
- روی غذا پیازچه و جعفری بریزید و با اسلایس های لیمو تزئین کنید.
تعداد مشاهده
(3427)
نظرات
(0)