(Spicy Tomato Chicken (Ayam Masak Merah
طرز تهیه:
1عدد مرغ کامل 8 تکه شده
1 قاشق چای خوری زردچوبه
نمک و فلفل
یک چهارم فنجان فلفل قرمز چیلی خشک
3 عدد فلفل چیلی قرمز، تازه و ریز خرد شده
4 حبه سیر له شده
1 عدد پیاز قرمز خرد شده
1 اسلایس زنجبیل تازه
2 قاشق غذاخوری روغن مایع
1 عدد چوب دارچین
2 عدد بادیان ختایی
5 عدد میخک
5 عدد هل
2 عددگوجه فرنگی اسلایس شده
1 قاشق چای خوری شکر سفید
2 قاشق غذاخوری کچاپ
نصف فنجان آب
طرز تهیه:
- زردچوبه و نمک به مرغها بزنید و کنار بگذارید.
- فلفل قرمز چیلی خشک را درون آب گرم بریزید تا نرم شود. سپس آن را با فلفل چیلی قرمز تازه، سیر، پیاز و زنجبیل داخل مخلوط کن ریخته و مخلوط کنید.
- روغن را داخل ماهیتابه و با حرارت متوسط گرم کنید. مرغها را داخل روغن سرخ کنید سپس آنها را از ماهیتابه خارج کرده و کنار بگذارید. 1 قاشق غذاخوری روغن داخل ماهیتابه بگذارید بماند و مخلوطی که در مرحله 2 آماده کرده بودید را به همراه دارچین، بادیان ختایی، میخک و هل تفت دهید تا عطر آنها بلند شود. مرغ ها را اضافه کنید. آب بریزید. گوجه فرنگی و کچاپ و شکر را به مواد فوق اضافه کنید. وقتی که به جوش آمد، حرارت را کم کرده و 15 دقیقه بگذارید روی حرارت بماند تا جا بیفتد.
- گرم سرو کنید.
تعداد مشاهده
(4794)
نظرات
(0)