Malaysian Beef Rendang
مواد لازم:
· 170 گرم موسیر
· 3 حبه سیر
· 15عدد فلفل قرمز چیلی
· 5 اسلایس زنجبیل تازه
· 5 ساقه علف لیمو خرد شده
· 2 قاشق چای خوری دانه گشنیز
· 2 قاشق چای خوری رازیانه
· 2 قاشق چای خوری دانه زیره سبز
· مقداری جوز هندی آسیاب شده
· 1 قاشق غذاخوری روغن مایع
· یک کیلو و 250 گرم گوشت خورشتی
· 1 و نیم قاشق غذاخوری شکر سفید
· 2 فنجان نارگیل رنده شده
· 5 عدد میخک
· 1 عدد چوب دارچین
· 1 و 3/2 فنجان شیر نارگیل
· 8/7 فنجان آب
· نمک و فلفل
طرز تهیه:
1.شیر نارگیل را گرم کرده، مرتب هم بزنید تا طلایی رنگ شود. آن را کنار گذاشته تا خنک شود.
2. موسیر، سیر، چیلی، زنجبیل و علف لیمو را داخل مخلوط کن ریخته، مخلوط کنید.
3. دانه گشنیز، رازیانه، زیره و جوز هندی را آسیاب کنید.
4. مخلوطی که در مرحله 2 آماده کرده اید، داخل کمی روغن چند دقیقه تفت دهید. پودر گشنیز، رازیانه، زیره و جوز هندی را اضافه کنید و 4-3 دقیقه بگذارید بپزد. مرتب هم بزنید. گوشت را اضافه کنید و بگذارید 4-3 دقیقه دیگر روی حرارت بماند تا گوشت قهوه ای رنگ شود.
5. شکر، نارگیل، میخک، چوب دارچین، شیر نارگیل و آب را اضافه کنید. بگذارید بجوشد. حرارت را کم کنید و بگذارید بیشتر آب تبخیر شود و گوشت بپزد. نمک و فلفل بزنید.
تعداد مشاهده
(4850)
نظرات
(0)