میگو با پنیر سفید Paneer Balti With Prawns
مواد لازم برای 4 نفر:
12 عدد شاه میگو
175 گرم پنیز سفید
2 قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی
4 قاشق غذاخوری ماست یونانی
1 و نیم قاشق چای خوری ادویه گراماسالا
1 قاشق چای خوری پودر چیلی
1 قاشق چای خوری سیر له شده
1 قاشق چای خوری نمک
2 قاشق چای خوری پودر انبه
1 قاشق چای خوری پودر گشنیز
115 گرم کره
1 قاشق چای خوری روغن ذرت
3 عدد فلفل سبز چیلی خرد شده
3 قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده
2/3 فنجان خامه
طرز تهیه:
- پنیر را بصورت مکعبی برش می زنیم.
- پوره گوجه فرنگی، ماست، گراماسالا، پودر چیلی، سیر، نمک، پودر انبه و پودر گشنیز را داخل مخلوط کن خوب مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم.
- کره را داخل ماهیتابه ذوب کرده و سپس پنیر و میگو را به مدت 2 دقیقه تفت می دهیم و سپس پنیر و میگو را از داخل مایتابه خارج کرده و روی پارچه تمیز قرار می دهیم تا خشک شود.
- ترکیب ادویه ها را داخل کره به مدت 1 دقیقه تفت می دهیم. سپس میگو و پنیر را بهش اضافه کرده و می گذاریم 10-7 دقیقه روی حرارت بماند.
- فلفل های سبز و بیشتر گشنیز تازه را به همراه خامه به غذا اضافه می کنیم. 2 دقیقه دیگر تفت می دهیم و سپس سرو می کنیم.
- به هنگام سرو، باقیمانده گشنیز را روی غذا می ریزیم.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(3939)
نظرات
(0)