4 آذر 1395

میگو با پنیر سفید Paneer Balti With Prawns

مولف:   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:
5

میگو با پنیر سفید    Paneer Balti With Prawns  

مواد لازم برای 4 نفر:

12 عدد  شاه میگو

175 گرم پنیز سفید

2 قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی

4 قاشق غذاخوری ماست یونانی

1 و نیم قاشق چای خوری ادویه گراماسالا

1 قاشق چای خوری پودر چیلی

1 قاشق چای خوری سیر له شده

1 قاشق چای خوری نمک

2 قاشق چای خوری پودر انبه

1 قاشق چای خوری پودر گشنیز

115 گرم کره

1 قاشق چای خوری روغن ذرت

3 عدد فلفل سبز چیلی خرد شده

3 قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده

2/3 فنجان خامه

طرز تهیه:

  1. پنیر را بصورت مکعبی برش می زنیم.
  2. پوره گوجه فرنگی، ماست، گراماسالا، پودر چیلی، سیر، نمک، پودر انبه و پودر گشنیز را داخل مخلوط کن خوب مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم.
  3. کره را داخل ماهیتابه ذوب کرده و سپس پنیر و میگو را به مدت 2 دقیقه تفت می دهیم و سپس پنیر و میگو را از داخل مایتابه خارج کرده و روی پارچه تمیز قرار می دهیم تا خشک شود.
  4. ترکیب ادویه ها را داخل کره به مدت 1 دقیقه تفت می دهیم. سپس میگو و پنیر را بهش اضافه کرده و می گذاریم 10-7 دقیقه روی حرارت بماند.
  5. فلفل های سبز و بیشتر گشنیز تازه را به همراه خامه به غذا اضافه می کنیم. 2 دقیقه دیگر تفت می دهیم و سپس سرو می کنیم.
  6. به هنگام سرو، باقیمانده گشنیز را روی غذا می ریزیم.

ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان

تعداد مشاهده (3608)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب "میگو با پنیر سفید Paneer Balti With Prawns "


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید