میگو با شنبلیله Karahi Prawns and Fenugreek
مواد لازم برای 4 الی 6 نفر:
4 قاشق غذاخوری روغن ذرت
2 عدد پیاز اسلایس شده
2 عدد گوجه فرنگی متوسط، اسلایس شده
1 و نیم قاشق چای خوری سیر رنده شده
1 قاشق چای خوری پودر چیلی
1 قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده
1 قاشق چای خوری پودر زیره
1 قاشق چای خوری پودر گشنیز
1 قاشق چای خوری نمک
150 گرم پنیر سفید بصورت مکعبی شکل
1 قاشق چای خوری پودر شنبلیله
کمی شنبلیله تازه
115 گرم میگو پخته شده
2 عدد فلفل چیلی قرمز اسلایس شده
2 قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده
50 گرم کنسرو لوبیای چشم بلبلی
1 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
طرز تهیه:
- روغن را در ماهیتابه گرم کرده حرارت را کم می کنیم سپس پیاز و گوجه فرنگی را به مدت 3 دقیقه تفت می دهیم.
- سیر، پودر چیلی، زنجبیل، پودر زیره، پودر گشنیز، نمک، پنیر، پودر شنبلیله و شنبلیله تازه را اضافه کرده حرارت را کم می کنیم و 3-2 دقیقه تفت می دهیم.
- میگو، چیلی قرمز، گشنیز تازه و لوبیای چشم بلبلی را اضافه کرده و تمام مواد را خوب با هم مخلوط می کنیم. اجازه می دهیم 5-3 دقیقه روی حرارت بماند و هر از گاهی هم می زنیم.
- روی غذا آب لیموی تازه می ریزیم و بلاقاصله سرو می کنیم.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(3917)
نظرات
(0)