نوارهای گوشت با پرتقال و زنجبیلBeef Strips with Orange & Ginger
مواد لازم برای 4 نفر:
450 گرم راسته گوساله بصورت نوارهای باریک برش می زنیم
آب و رنده پوست یک عدد پرتقال
1 قاشق غذاخوری سس سویا رقیق
1 قاشق چای خوری آرد ذرت
1 عدد زنجبیل 2.5 سانتی، ریز خرد شده
2 قاشق چای خوری روغن کنجد
1 عدد هویج بزرگ بصورت خلال های باریک
2 ساقه پیازچه خرد شده
طرز تهیه:
- رنده پوست پرتقال و آب آن را روی نوارهای گوشت میریزیم و به مدت 30 دقیقه می گذاریم بماند( به اصطلاح مارینیتmarinate می کنیم)
- پس از این مدت گوشت را از مایع خارج کرده و مایع را نگه میداریم.
- سس سویا، زنجبیل، آرد ذرت را به گوشت اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم.
- روغن را داخل ماهیتابه گرم می کنیم و گوشت را به مدت 1 دقیقه تفت می دهیم سپس خلال های خویج را اضافه کرده و 3-2 دقیقه دیگر نیز تفت میدهیم
- پیازچه و آب گوشت را که نگه داشته بودیم اضافه می کنیم و می گذاریم تا کمی جا بیافتد و غلیظ شود.
- به همراه برنج یا نودل سرو می کنیم.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(3883)
نظرات
(0)