مرغ با لعاب زنجبیل و عسل Honey Ginger Glazed Chicken
مواد لازم برای 4 نفر:
2 قاشق غذاخوری روغن
1 عدد پیاز بزرگ، خرد شده
نیم کیلو گرم ران مرغ بدون پوست و بی استخوان، تکه تکه شده
6 حبه سیر، نازک اسلایس شده
1 قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده
2 قاشق غذاخوری عسل
2 قاشق غذاخوری سس سویا
نصف قاشق چای خوری مخلوطی از مقدار مساوی دارچین، میخک، بادیان ختایی و رازیانه
گشنیز تازه برای تزئین
طرز تهیه:
1. روغن را داخل ماهیتابه ( بهتر است ماهیتابه wok) باشد) گرم کرده و پیاز را سرخ کنید.
2. مرغ را اضافه کرده و سرخ کنید تا طلایی شوند.
3. سیر، زنجبیل، عسل، سس سویا و ادویه ها را اضافه کنید.
4. تمام مواد را با یکدیگر خوب مخلوط کنید.
5. بگذارید روی حرارت بماند تا مرغ بپزد.
6. با گشنیز تزئین کرده و سرو کنید
تعداد مشاهده
(3468)
نظرات
(0)