کیک آناناس وارونه
Mini Pineapple Upside Down Cakes
مواد لازم:
2 عدد تخم مرغ
3/2 فنجان شکر سفید
4 قاشق غذاخوری آب آناناس
3/2 فنجان آرد
1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
4/1 قاشق چای خوری نمک
برای روی کیک:
4/1 فنجان کره
3/2 فنجان شکر قهوه ای
1 قوطی کنسرو آناناس حلقه ای
مقداری گیلاس تازه یا کمپوت گیلاس
طرز تهیه:
- فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. قالب های مافین را چرب کنید.
- در یک کاسه ای، تخم مرغ، شکر سفید و آب آناناس را به مدت 2 دقیقه با هم زن بزنید. در کاسه ای دیگر، آرد و بکینگ پودر و نمک را الک کرده و به مخلوط فوق اضافه کنید و مجدداً 2 دقیقه دیگر با هم زن مخلوط کنید.
- کره را آب کرده و شکر قهوه ای را بهش اضافه کنید و 1 دققه روی شعله کم قرار دهید.
- ته هر کدام از قالب های مافین کمی از مخلوط کره و شکر قهو های بریزید سپس یک حلقه آناناس داخل قالب بگذارید و وسط آناناس نیز یک عدد گیلاس قرار دهید. خمیر آماده مافین را در قالب ها بریزید و یه مدت 25 دقیقه، داخل فر قرار دهید.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(4587)
نظرات
(0)