پودینگ برنج با لیمو، بادام و پسته Creamy Rice Pudding with Lemon & Pistachio Nuts
مواد لازم برای 4 نفر:
1 قاشق چای خوری آرد ذرت
850 میلی لیتر شیر+ 2 قاشق غذاخوری
125 گرم برنج دانه ریز
حدود 2 قاشق غذاخوری شکر یا 1 ق غ عسل
رنده پوست 1 عدد لیموی بزرگ
آب لیموی تازه
50 گرم پسته بادام ریز خرد شده
طرز تهیه:
- آرد ذرت را داخل کاسه ای بریزید و 2 ق غ شیر را بدریج اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوطی صاف و یکدست حاصل شود.
- قابلمه ای را آب بکشید ولی خشک نکنید. باقیمانده شیر و مخلوط آرد ذرت و شیر را درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا وقتی که حباب هایی روی سطح مایع بوجود بیاید. دقت کنید مایع نجوشد.
- برنج شسته شده را اضافه کنیدو و هم زدن را به مدت 20 دقیقه ادامه دهید تا حدوداً 2 قاشق غذاخوری مایع داشته باشد و برنج هم نرم شده باشد.
- پس از پختن، مخلوط را درون کاسه ای شیشه ای منتقل کنید و سپس شکر و رنده پوست بیمو را اضافه کنید. اگر احساس کردید طعم و بوی لیمو احساس نمی شود، کمی آب لیمو نیز اضافه کرده و بگذارید تا حنک شود. سپس روی آن را پوشانده و به مدت 1 ساعت یا بیشتر درون یخچال قرار دهید.
- به هنگام سرو بادام و پسته خرد شده روی پودینگ بریزید.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(4226)
نظرات
(0)