نوتلای خانگیHomemade Nutella
مواد لازم:
1 فنجان فندق تست شده
¼ فنجان شکر دانه ریز
1 ق غ پودر کاکائو
1 ق چ نمک
3 ق غ روغن نارگیل
280 گرم شکلات تلخ ذوب شده و کمی خنک
طرز تهیه:
1. فندق ها را داخل فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد تفت می دهیم. حدود 6-4 دقیقه. بعد می گذاریم خنک شود.
2. فندق ها را به همراه شکر، پودر کاکائو و نمک آسیاب می کنیم تا بشکل خمیر دانه درشت درآید.
3. روغن نارگیل را اضافه می کنیم و مجدداً آسیاب می کنیم تا خمیری صاف و یکدست حاصل شود.
4. شکلات ذوب و خنک شده را اضافه کرده و مجدداً هم می زنیم تا تمام مواد خوب با هم مخلوط شوند.
5. نوتلا را درون ظرف شیشه ای در دار می ریزیم و می توانیم به مدت 2 هفتهدر مای محیط نگهداری کنیم.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(4104)
نظرات
(0)