20 بهمن 1393

دونات Doughnuts

مولف:   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:

 

مواد لازم برای تهیه 24-20 عدد دونات:

2 و ¼ قاشق چای خوری مایع خمیر خشک

2 قاشق غذاخوری آب گرم

2 فنجان شیر گرم

½ فنجان شکر

1 عدد تخم مرغ زده شده

6 فنجان آرد

1 قاشق چای خوری نمک

¾ فنجان کره آب شده

روغن برای سرخ کردن

پودر قند برای تزئین

طرز تهیه:

  1. مایع خمیر را با آب گرم ترکیب کرده و بگذارید 3 دقیقه بماند تا مایع خمیر عمل کند سپس با شیر مخلوط کرده و هم بزنید.
  2. شکر و تخم مرغ را اضافه کنید و با دست هم بزنید.
  3. 3 فنجان آرد و نمک را اضافه کرده و مخلوط کنید.
  4. ¾ فنجان کره آب شده را که باید گرم باشد و نه داغ، اضافه کرده و مخلوط کنید و سپس 3 فنجان باقی مانده آرد را اضافه کرده و با دست هم بزنید. احتمالاً هنوز خمیر شما کمی چسبناک است.
  5. روی خمیر را بپوشانید و به مدت 1 ساعت در دمای محیط قرار دهید.
  6. پس از یک ساعت، خمیر را روی سطح آرد پاشیده شده قرار دهید و به مدت 1 دقیقه ورز دهید. حدود نصف فنجان آرد نیز بتدریج اضافه کرده تا خمیر دیگر چسبناک نباشد.
  7. خمیر را به ضخامت 1 ساتی متر باز کنید و قالب بزنید و در داخل سینی فری که کاغذ روغنی انداخته اید قرار دهید. روی سینی فر را با دستمالی تمیز بپوشانید و بگذارید نیم ساعت دیگر استراحت کند.
  8. روغن را داغ کرده و دونات ها را داخل روغن سرخ کنید.
  9. دونات ها را روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آن کشیده شود سپس داخل پودر قند یا شکر بغلطانید.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان

تعداد مشاهده (4382)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب " دونات Doughnuts"


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید