پودینگ توسکانی
(برای 4 نفر)
مواد لازم:
15 گرم ق.غ کره
75 گرم مخلوطی از میوه های خشک شده
250 گرم پنیر ریکوتا
3 عدد زرده تخم مرغ
50 گرم شکر بسیار ریز
1 ق.غ. دارچین
پوست رنده شده یک عدد پرتغال و کمی بیشتر برای تزئین
خامه برای سرو کردن
طرز تهیه:
- ابتدا 4 قالب کوچک ژله ای نسوز را با کره چرب می کنیم.
- روی میوه های خشک آب گرم ریخته و می گذاریم 10 دقیقه بماند.
- پنیر ریکوتا را همراه با زرده های تخم مرغ در ظرفی هم می زنیم. شکر، دارچین و پوستهای رنده شده پرتغال را اضافه کرده . مواد را خوب با هم مخلوط می کنیم.
- مخلوط فوق را با قاشق داخل قالب ها می ریزیم.
- فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد از قبل گرم کرده و قالبها را به مدت 15 دقیقه درون فر قرار می دهیم تا بپزد. اما نباید بگذاریم که رنگشان قهوه ای شود.
- پودینگ را با پوستهای رنده شده پرتقال تزیین کرده، گرم و همراه با خامه سرو می کنیم.
نکته آشپزی:
می توانید از مخلوطی از میوه های خشک در این پودینگ استفاده کنید.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(4277)
نظرات
(0)