Festive cake
· مواد لازم:
· 950- 900 گرم آرد + 100-50 گرم برای ورز دادن
· 2 قاشق چای خوری نمک
· 42 گرم مایع خمیر خشک
· 1 قاشق غذاخوری شکر
· 300 میلی لیتر شیر گرم
· 3 عدد تخم مرغ
· 5 قاشق غذاخوری ماست
· 4 قاشق غذاخوری روغن مایع+ 4-3 قاشق غذاخوری برای مالیدن روی خمیرها
· 1 عدد زرده تخم مرغ و 1 قاشق غذاخوری شیر برای مالیدن روی کیک
طرز تهیه:
- آرد و نمک را الک کنید. مایع خمیر را در نصف مقدار شیر حل کنید. روی آن را بپوشانید و به مدت 15-10 دقیقه در جای گرم قرار دهید.
- در یک کاسه ای، تخم مرغ را هم بزنید. ماست و روغن را اضافه کنید. وسط آرد، مایع خمیر، مخلوط شیر و تخم مرغ و مابقی شیر را بریزید و تمام مواد را با هم خوب مخلوط کنید تا خمیر نرمی حاصل شود. خمیر را روی سطح تمیز آرد پاشیده شده به مدت 15-10 دقیقه ورز دهید تا وقتی که خمیر دیگر چسبندگی نداشته باشد.
اگر لازم بود کمی آرد اضافه کنید. سپس چانه خمیر را 100 بار روی سطح ضربه بزنید.
- خمیر را بصورت چانه در آورده داخل ظرفی که کمی آرد پاشیده اید قرار دهید روی آن را بپوشانید و بگذارید 20-15 دقیقه در جای گرم استراحت کند. مجدداً خمیر را روی سطح تمیز قرار داده و چندین بار خمیر را روی سطح تمیز ضربه بزنید.
- خمیر را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید. هر کدام از چانه ها را به قطر 35-30 سانتی متر باز کنید روی هر کدام کمی روغن بمالید و آنها را روی یکدیگر قرار دهید. سپس از این خمیر 16 عدد مثلث برش بزنید . 13 تا از این مثلث ها را از قسمت قاعده تا نوک، رول کنید. رول های آماده شده را دور تا دور یک قالب گرد چرب شده بچینید لایه های 3 مثلت باقی مانده را از هم جدا کرده ،به همین شکل رول کرده و در وسط کار بچینید و بگذارید 30 دقیقه استراحت کند.در این فاصله فر را با حرارت 190 درجه سانتی گراد گرم کنید. زرده تخم مرغ را با 1 قاشق غذاخوری شیر مخلوط کنید و روی کیک بمالید. کیک را به مدت 40-30 دقیقه داخل فر قرار دهید تا بپزد. وقتی کیک گرم است کمی کره روی آن بمالید.
تعداد مشاهده
(3049)
نظرات
(0)