پای توت فرنگی و شکلات Chocolate Strawberry Oasis Pie
مواد لازم برای خمیر پای:
6 ق غ کره
30 گرم شکلات تلخ خرد شده
200 گرم بیکوئیت شکلاتی ساده ( حدود 30 عدد)
توت فرنگی ( حدود 20-15 عدد) نصف شده
مواد میانی پای:
2/3 فنجان شکر
¼ فنجان آرد ذرت
2 ق غ پودر کاکائو
¼ ق چ پودر زنجبیل
1/8 ق چ پودر جوز هندی
یک پینچ نمک
6 عدد زرده تخم مرغ بزرگ
2 و نیم فنجان شیر
170 گرم شکلات تلخ خرد شده
1 ق چ عصاره وانیل
طرز تهیه:
- قالب پای به قطر 20-18 سانت را چرب کنید. کره و شکلات خرد شده را به روش بن ماری ذوب کنید.
- ویفرها را به همراه شکلات خرد شده داخل مخلوط کن ریخته و مخلوط کنید و سپس شکلات و کره ذوب شده را داخل آن بریزید و با هم مخلوط کنید. این خمیر را داخل قالب بریزید و پرس کنید و به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید.
- پس از این مدت، توت فرنگی های نصف شده را داخل خمیر پای بچینید.(روی توت فرنگی به سمت بالا باشد)
- لایه میانی: شکر، آرد ذرت، پودر کاکائو، ادویه ها و نمک را داخل قابلمه بریزید سپس زرده ها را اضافه کنید و هم بزنید بعد شیر را بندریج اضافه کرده و به مدت 1 دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید تا کمی غلیظ شود.
- قابلمه را از روی حرارت برداشته شکلات خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات حل شود سپس وانیل را بریزید و بگذارید 5 دقیقه بماند تا خنک شود. هر از گاهی هم بزنید.
- مایع داخل قابلمه را روی توت فرنگی ها بریزید و حداقل به مدت 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید( بهتر است بیشتر داخل یخچال بماند).
- اگر تمایل داشتید با خامه زده شده و توت فرنگی تزئین کنید.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(4143)
نظرات
(0)