چیزکیک ماسکارپونه با لیمو
(برای 8 نفر)
مواد لازم:
50 گرم کره، بیسکویت زنجبیلی خرد شده.
25 گرم مربای زنجبیل
500 گرم پنیر ماسکارپونه
پوست رنده شده و آب 2 عدد لیمو
100 گرم شکر بسیار ریز
2 عدد تخم مرغ، سفیده و زرده سوا
سیروپ میوه(نکته آشپزی) برای سرو کردن
طرز تهیه:
- ابتدا قالب گرد مناسبی را چرب می کنیم.
- کره را ذوب کرده و بیسکویت خرد شده و مربای زنجبیل را روی آن میریزیم و داخل قالب می ریزیم.
- در ظرفی پنیر، آب و پوست رنده شده لیمو، شکر و زرده های تخم مرغ را با هم مخلوط کرده تا نرم شوند.
- سفیدی تخم مرغ را آنقدر هم بزنید تا کاملا سفت شود و به مخلوط بالا اضافه کنید و آرام هم بزنید.
- مخلوط را داخل قالب ریخته و در داخل فر از قبل گرم شده با درجه 180c 350f قرار می دهیم و می گذاریم چیزکیکمان به مدت 35-45 دقیقه بپزد.
- پس از خنک شدن آن را با شیره یا سیروپ مورد نظر سرو کنید.
نکته آشپزی:
برای تهیه شیره میوه، 400 گرم میوه مانند بلوبری را به مدت 5 دقیقه با دو ق.غ آب بپزید سپس 1 ق.غ شکر(در صورت تمایل می توانید شکر بیشتری بریزید) به آن اضافه کرده، بگذارید خنک شود و سپس سرو کنید.
می توانید به جای پنیر ماسکارپونه، از پنیر ریکوتا استفاده کنید .
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(4202)
نظرات
(0)