کیک پرتقال و بادام از سیسیل ایتالیا Sicilian Orange & Almond Cake
مواد لازم:
4 عدد تخم مرغ، زرده و سفیده سوا شده
125 گرم شکر ریز + 2 قاشق غذاخوری برای کرم
آب 2 عدد پرتقال و پوست رنده شده آن
آب و پوست رنده شده 1 عدد لیمو
125 گرم پودر بادام
200 میلی لیتر خامه فرم گرفته
1 قاشق چای خوری دارچین
25 گم بادام تفت داده شده
پودر قند برای تزئین
طرز تهیه:
- قالب گرد مخصوص کیک را چرب کنید.
- شکر و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کرده، هم بزنید تا مخلوط سفید و سفت شود. نیمی از رنده پوست پرتقال و تمام رنده پوست لیمو را به زرده اضافه کرده و هم بزنید.
- آب پرتقال و لیمو را با پودر بادام مخلوط کرده و داخل مخلوط فوق بریزید. سپس آرد را به آن بیافزائید.
- سفیده ها را آنقدر بزنید تا سفت شوند سپس به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه کنید.
- مواد را داخل قالب چرب شده بریزید و آن را در فری که از قبل و با درجه حرارت 180 سانتی گراد گرم کرده اید، به مدت 40-35 دقیقه قرار دهید.
- خامه را با بقیه رنده پوست پرتقال، دارچین و شکر و با همزن دستی، مخلوط کنید.
- وقتی کیک خنک شد، بادام تفت داده شده و پودر قند را روی آن بریزید و با خامه سرو کنید.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(3457)
نظرات
(0)