11 آذر 1395

کیک جوز هندی ارمنی Armenian nutmeg cake

مولف:   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:
2

کیک جوز هندی ارمنی Armenian nutmeg cake

مواد لازم:

330 گرم شکر قهوه ای

225 گرم آرد

1 ق چ جوز هندی

110 گرم کره، خرد شده

1 عدد تخم مرغ

185 میلی لیتر(3/4 فنجان)شیر

1 ق چ جوش شیرین

20 عدد گردو تازه

طرز تهیه:.

  1. فر را با درجه حرارت 170 سانتی گراد گرم می کنیم.
  2. قالب گرد به قطر 20 سانتی متر را چرب کرده و کاغذ روغنی می اندازیم.
  3. آرد، شکر و جوز هندی را با هم مخلوط کرده، تکه های کره را اضافه کرده و با هم زن می زنیم تا خمیر به شکل خرده های نان در آید. نیمی از خمیر را داخل قالب پهن می کنیم.
  4. داخل کاسه ای تخم مرغ را هم میزنیم، شیر و جوش شیرین را اضافه می کنیم سپس و مابقی خمیری که به شکل خرده نان بود را به آن اضافه کرده و روی خمیر داخل قالب می ریزیم.
  5. گردو ها را از وسط نصف کرده و روی خمیر داخل قالب وی ریزیم و به مدت 45 دقیقه داخل فر می پزیم.

ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان

 

 

تعداد مشاهده (4204)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب "کیک جوز هندی ارمنی Armenian nutmeg cake"


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید