کیک جوز هندی ارمنی Armenian nutmeg cake
مواد لازم:
330 گرم شکر قهوه ای
225 گرم آرد
1 ق چ جوز هندی
110 گرم کره، خرد شده
1 عدد تخم مرغ
185 میلی لیتر(3/4 فنجان)شیر
1 ق چ جوش شیرین
20 عدد گردو تازه
طرز تهیه:.
- فر را با درجه حرارت 170 سانتی گراد گرم می کنیم.
- قالب گرد به قطر 20 سانتی متر را چرب کرده و کاغذ روغنی می اندازیم.
- آرد، شکر و جوز هندی را با هم مخلوط کرده، تکه های کره را اضافه کرده و با هم زن می زنیم تا خمیر به شکل خرده های نان در آید. نیمی از خمیر را داخل قالب پهن می کنیم.
- داخل کاسه ای تخم مرغ را هم میزنیم، شیر و جوش شیرین را اضافه می کنیم سپس و مابقی خمیری که به شکل خرده نان بود را به آن اضافه کرده و روی خمیر داخل قالب می ریزیم.
- گردو ها را از وسط نصف کرده و روی خمیر داخل قالب وی ریزیم و به مدت 45 دقیقه داخل فر می پزیم.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(4535)
نظرات
(0)