مواد لازم برای تهیه 18 عدد مافین:
1 و ¾ فنجان آرد
1 فنجان جودو سر
¼ قاش قچای خوری نمک
1 و ½ قاشق چای خوری دارچین
1 و ½ قاشق چای خوری بکینگ پودر
1 فنجان شکر
1 فنجان روغن نارگیل ذوب شده
2 عدد تخم مرغ
¼ فنجان ماست کم چرب
1 فنجان سس سیب(رجوع شود به رسپی سس ها)
½ قاشق چای خوری وانیل مایع
طرز تهیه:
- فر را با حرارت 220 درجه سانتی گراد از قبل گرم کنید.
- آرد، جو دوسر، نمک، دارچین و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
- در کاسه ای دیگرروغن و شکر را با دست مخلوط کنید.
- تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و خوب مخلوط کرده و سپس سس سیب، وانیل و ماست را اضافه کرده و مواد را خوب با هم ترکیب کنید.
- به تدریج مواد خشک را به مخلوط قوق اضافه کنید و دقت کنید که بیشتر از نیاز، مواد را هم نزنید.
- کاغذهای مافین را داخل قالب های مافین انداخته و از مخلوط فوق پر کنید.
- 3 دقیقه در دمای 220 درجه سانتی گراد مافین ها را بپزید سپس حرارت را به 180 درجه کاهش داده و مافین ها را به مدت 18-17 دقیقه بپزید.
- اگر چوب کبریت را داخل مافین ها فرو بردید و چوب کبریت تمیز بیرون آمد، مافین ها پخته شده اند.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(4810)
نظرات
(0)