دونات با سس توت فرنگی ( داخل فر) Donuts with Fresh Strawberry Glaze
مواد لازم:
2 ق چ مایه خمیر خشک
2 ق غ آب ولرم
¾ فنجان شکر
2 فنجان آرد مخصوص کیک
1 و نیم ق چ بکینگ پودر
¼ ق چ نمک
¾ فنجان باتر میلک
2 عدد تخم مرغ زده شده
2 ق غ کره آب شده
1 و نیم الی 2 فنجان پودر قند
¼ فنجان توت فرنگی تازه خرد شده یا له شده
1 ق غ شیر
طرز تهیه:
- فر را از قبل و با درجه حرارت 200 سانتی گراد روشن می کنیم.
- مایه خمیر را با آب ولرمی که انگشتتان فقط احساس گرمی کند، مخلوط کرده و کنار می گذاریم تا عمل بیاید.
- شکر، آرد الک شده، بکینگ پودر و نمک را در داخل کاسه ای بزرگ با هم مخلوط می کنیم.
- در کاسه ای دیگر، باترمیلک، تخم مرغ، کره آب شده و مایه خمیر عمل آمده را با هم مخلوط می کنیم.
- ترکیب فوق را وسط مخلوط آرد میریزیم و همه مواد را با هم خوب ترکیب می کنیم.
- مخلوط را داخل نایلون بزرگ و محکمی می ریزیم و گوشه نایلون را با قرچی برش می دهیم تا خمیر از آن به راحتی پائین بیاید سپس خمیر را داخل قالب دونات های چرب شده می ریزیم.
- قالب را به مدت 8-6 دقیقه داخل فر قرار می دهیم.
- برای سس یا لعاب روی دونات ها، یک و نیم فنجان پودر قند، توت فرنگی های له شده و شیر را با هم مخلوط کرده وبه سلیقه خودتان روی دونات ها بریزید.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(4244)
نظرات
(0)