6 آذر 1395

بیسکوئیت بادامی Almond Biscuits

مولف:   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:

بیسکوئیت بادامیAlmond Biscuits   

مواد لازم برای 32 عدد بیسکوئیت:

150 گرم بادام پوست گرفته

225 گرم کره نرم

6 قاشق غذاخوری شکر

275 گرم آرد

2 قاشق چای خوری اسانس وانیل

½ قاشق چای خوری اسانس بادام

طرز تهیه:

  1. بادام پوست گرفته را ریز خرد کنید و یا داخل مخلوط کن بریزید اما دقت کنید که بصورت خمیر درنیاید.
  2. کره را با هم زن بزنید تا نرم و لطیف شود سپس شکر را اضافه کرده و مجدداً هم بزنید تا مخلوطی یکنواخت و سفید حاصل شود.
  3. سپس آرد الک شده را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و پس از آن اسانس وانیل، اسانس بادام را بریزید و هم بزنید و در آخر بادام را اضافه کرده و همه مواد را خوب با هم ترکیب کنید.
  4. سینی فر را کاغذ روغن بیاندازید، با قاشق از مواد به اندازه یک گردو بردارید و داخل سینی بچینید.
  5. سینی را داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی گراد یا شماره 4، به مدت 25-20 دقیقه قرار دهید تا طلایی رنگ شود.
  6. پس از 3-2 دقیقه سرد شدن،روی آنها پودر قند بپاشید.

نکته: به جای بادام از گردو آمریکائی(Pecan) نیز میتوانید استفاده کنید در اینصورت  2 قاشق چای خوری رنده پوست پرتقال را به جای اسانس بادام اضافه کنید

 

ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان

تعداد مشاهده (4013)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب "بیسکوئیت بادامی Almond Biscuits "


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید