مواد لازم:
3 عدد تخم مرغ
1 فنجان شکر سفید
2/3 فنجان پوره کدو حلوایی
1 قاشق غذاخوری آب لیمو
2/3 فنجان آرد self- rising (برای تهیه یک فنجان از این آرد، یک فنجان آرد را با یک و 1/2 قاشق چای خوری بکینگ پودرو ¼ قاشق چای خوری نمک دریایی و یا 1/8 قاشق چای خوری نمک معمولی را با هم مخلوط کنید)
2 قاشق چای خوری پودر دارچین
1 قاشق چای خوری جوز هندی
1 قاشق چای خوری پودر زنجبیل
1 فنجان شکر قنادی
¼ فنجان کره نرم شده
220 گرم پنیر خامه ای
1 قاشق چای خوری وانیل مایع
طرز تهیه:
- فر را با حرارت 170 درجه سانتی گراد از قبل گرم کنید.
- تخم مرغ، شکر، پوره کدو حلوایی و آب لیمو را با هم مخلوط کنید
- آرد، دارچین، جوز هندی و زنجبیل را با هم و داخل کاسه ای جداگانه مخلوط کنید و به مواد فوق بیافزایید و خوب مخلوط کنید.
- مواد کیک را داخل قالب 10x 15 بریزید و به مدت 20-15 دقیقه داخل فر بپزید.
- پنیر خامه ای را با وانیل ، کره و شکر قنادی مخلوط کنید.
- وقتی کیک کمی سرد شد( نه کاملاً سرد) کرم فوق را روی آن بمالید و بصورت رول بپیچید و با سلفون بپیچید وتا موقع سرو، داخل یخچال قرار دهید.
- به هنگام سرو، کمی پودر قند روی آن بپاشید.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(4209)
نظرات
(0)