10 بهمن 1395

کیک ارمنی جوز هندی بدون تخم مرغ Eggless Armenian Nutmeg Cake

مولف:   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:

کیک ارمنی جوز هندی بدون تخم مرغ Eggless Armenian Nutmeg Cake​   

مواد لازم:

¾ فنجان شیر

1 ق چ جوش شیرین

1 فنجان آرد

1 ق چ بکینگ پودر

1 فنجان شکر قهوه ای

1/3 فنجان کره سرد بصورت مکعبی خرد شده

¼ فنجان گردو

½ ق چ جوز هندی

1 ق چ سرکه

طرز تهیه:

1. آرد، بکینگ پودر و شکر را با هم ترکیب کنید.
2. کره را اضافه کنید با دست هم بزنید تا بصورت خرده نان دربیاید
3. خمیر را به قسمت مساوی تقسیم کنید.
4. قالب گرد به قطر20سانت را چرب کنید.
5. یک قسمت خمیر را داخل قالب پهن کنید و فشار دهید تا سفت و محکم شود.
6. در یک کاسه دیگر شیر و جوش شیرین را با هم مخلوط کرده سپس سرکه، جوز هندی و شیر را اضافه کنید.
7. مواد فوق را به قسمت دیگری از خمیر  اضافه کرده و خوب مخلوط کرده، خمیر شلی حاصل میشود. آن را روی خمیری که داخل قالب پهن کرده اید، بریزید
8. گردوی خرد شده را روی خمیر داخل قالب بریزید و قالب را داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 175 درجه سانتی گراد قرار دهید تا وقتیکه روی آن طلایی شده و خلال داخل کیک تمیز بیرون بیاید. اگر دیدید خمیر زودتر از موعد داره رنگ عوض میکنه و طلایی میشه، روی آن را با فویل بپوشانید.

ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان

تعداد مشاهده (3913)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب "کیک ارمنی جوز هندی بدون تخم مرغ Eggless Armenian Nutmeg Cake"


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید